SocialScreen -ikkuna sinun someesi

Törmäsinpä tässä opparia tehdessäni mielenkiintoiseen sovellukseen, jonka ajattelin jakaa teidän kanssanne. Sovelluksen nimi on SocialScreen. SocialScreenin avulla voi luoda someseinän, johon saa ajantasaisesti päivyttävää sisältöä Instagrammista sekä Twitteristä.

Sovellus on tällä hetkellä vasta beta-vaiheessa ja valintamahdollisuudet ovatkin ainakin toistaiseksi hieman rajatut. Puolet seinästä on varattu kuvapostauksille käyttäjän valitseman #-tunnuksen mukaan- Lähteenä toimii joko Instagram tai Twitter-kuvat. Toinen puolisko seinästä on varattu Twitter-postauksille, jotka päivittyvät tietyn käyttäjän tai tietyn #-merkin mukaan. Käyttäjä voi valita haluaako tähän puoliskoonsa yhden vai kaksi Twitter-virtaa.

Vaikka some-vaihtoehdot ovat rajalliset on sovellus kuitenkin erittäin selkeä ja nopea ottaa käyttöön. Siinä on muutama mukava värivaihtoehto ja se on kaikille ilmainen. SocialScreen on suunniteltu erityisesti erilaisten tapahtumien some-ikkunaksi, josta tapahtuman kävijät voivat seurata muiden kommentteja. Pienellä pohdinnalla tälle soellukselle keksisi varmaan muitakin ulottuvuuksia.

Sovellukseen voi tutustua ja oman Some-seinän luoda osoitteessa www.socialscreen.org. Voit myös katsoa miltä näyttää luomani some-seinä Haaga-Heliasta.

Yksi kommentti artikkeliin ”SocialScreen -ikkuna sinun someesi

  1. Wau! Olipa mainio esittely ja vieläpä esimerkki mukana. Teetkö vielä sen kuvaa ja ääntä sisältävän sovelluksen esittelyn?

    Tykkää

Jätä kommentti